6977741231 ΠΡΩΤΕΩΣ 56, Περιστέρι milionisman@gmail.com
hero image

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ | Κατεδαφίσεις - Εκσκαφές - Εκβραχισμοί - Επιχωματώσεις - Δημόσια και Ιδιωτικά Έργα Περιστέρι Αττικής


Η εταιρεία ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ από το 1957 και επί 3 γενιές δραστηριοποιείται στον τομέα των χωματουργικών εργασιών με πλήρη ανανεωμένο στόλο μηχανημάτων από 1tn έως και 40tn. 

Έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες εξυπηρετώντας το Περιστέρι, την Αττική και γενικότερα όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Στοχεύουμε πάντα να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, προκειμένου να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο όλες τις ανάγκες σας. 

 

   
   
   
 
 
 
 
 
 
 


Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στις χωματουργικές εργασίες σε όλη την Ελλάδα.
Βασικός σκοπός μας είναι ή άμεση και άρτια ολοκλήρωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΗ εταιρεία ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ασχολείται για πάνω από 65 συναπτά έτσι με ένα ευρύ φάσμα χωματουργικών έργων και άλλων τεχνικών έργων σε όλο το Περιστέρι, την Αττική αλλά και την Ελλάδα.

Πέρα από την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε το επαγγελματικό μας αποτέλεσμα είναι εγγυημένο λόγω της υψηλής τεχνογνωσίας αλλά και των σύγχρονων χωματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε.

 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και μάθετε περισσότερα για τις χωματουργικές εργασίες που εκτελούμε
καθώς και τα ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε...

 
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ