6977741231 ΠΡΩΤΕΩΣ 56, Περιστέρι milionisman@gmail.com
hero image
 
 
 
 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ | Κατεδαφίσεις - Εκσκαφές - Εκβραχισμοί - Επιχωματώσεις - Δημόσια και Ιδιωτικά Έργα Περιστέρι Αττικής

 

Η εταιρεία ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ  αναλαμβάνει να μελετήσει και να ολοκληρώσει χωματουργικά έργα ολοκληρώσει έργα  στο Περιστέρι, την Αττική αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 

Ο σύγχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να διενεργούμε χωματουργικά έργα ακόμα και στα πιο δύσβατους και περιορισμένους χώρους.

Με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει στο χώρο, των χωματουργικών εργασιών, η εταιρεία του κ. Μηλιώνη Ματθαίου μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία πάνω στο αντικείμενο και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε πρόκληση αντιμετωπίσει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Επικεντρωνόμαστε συνεχώς στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών προκειμένου να διατηρούμε
ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ  
  Χωματουργικές Εργασίες  
  Κατεδαφίσεις  
  Καθαιρέσεις Κτιρίων  
  Αποξηλώσεις Κτιρίων  
  Τεχνικά Έργα  
   
   
   
  Δημόσια Έργα  
  Ιδιωτικά Έργα  
  Εκσκαφές  
  Εκβραχισμοί  
  Επιχωματώσεις  
​​​​​Η εταιρεία ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ προσφέρει μια ευρεία γκάμα χωματουργικών εργασιών εξυπηρετώντας το Περιστέρι, όλη την Αττική και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης μας έως σήμερα έχουμε αναλάβει και έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία ένα τεράστιο αριθμό δημόσιων και ιδιωτικών χωματουργικών έργων.

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό τον οποίο τον χειρίζεται ένα άρτια καταρτισμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό. Έτσι  προσφέρουμε ένα ευρύ και ταυτόχρονα ποιοτικό φάσμα υπηρεσιών ικανό να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Πάντα πριν αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο διενεργούμε την κατάλληλη μελέτη έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση για το χωματουργικό έργο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε για εσάς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και μάθετε περισσότερα για τις χωματουργικές εργασίες που εκτελούμε
καθώς και τα ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε...

 
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ